Stadsvisie Rijswijk 2030: Samen maken we de stad!

Stadsvisie door de gemeenteraad vastgesteld

De gemeenteraad heeft op 27 september 2016 de ‘Stadsvisie Rijswijk 2030: Samen maken wij de stad!’ vastgesteld! Een mijlpaal, die samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners is gerealiseerd. Graag bedanken wij jullie allemaal voor jullie bijdragen.

Feestelijke startbijeenkomst

Honderden Rijswijkse inwoners, maatschappelijke organisaties en de gemeente trapten 8 oktober samen de start van de uitvoering van de Stadsvisie Rijswijk 2030 af.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in winkelcentrum In de Bogaard konden inwoners deelnemen aan allerlei activiteiten en optredens bekijken die in verbinding staan met de Stadsvisie.

Rijswijk in de regio!

Op maandag 10 oktober spraken burgemeester Bezuijen van de gemeente Rijswijk, burgemeester Aboutaleb van de gemeente Rotterdam en Robbert Nesselaar (expert o.a. op het gebied van profilering) met de gemeenteraad over de rol van Rijswijk in de regio.

Samen maken we de stad!


Lees nu Stadsvisie en bekijk de filmpjes!

Lees het e-magazine of bekijk de pdf.


In het e-magazine van de Stadsvisie blikken ook Rijswijkers zelf vooruit op 2030. Hier kunt u de filmpjes bekijken. We vinden het leuk als u de filmpjes deelt via social media. In de filmpjes laten Rijswijkers ontwikkelingen zien die al plaatsvinden of die men verwacht in Rijswijk.