Stadsvisie Rijswijk 2030: Samen maken we de stad!

Stadsvisie door de gemeenteraad vastgesteld

De gemeenteraad heeft op 27 september 2016 de ‘Stadsvisie Rijswijk 2030: Samen maken wij de stad!’ vastgesteld! Een mijlpaal, die samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners is gerealiseerd. Graag bedanken wij jullie allemaal voor jullie bijdragen.

Feestelijke startbijeenkomst

Wij nodigen iedereen uit voor de feestelijke startbijeenkomst in winkelcentrum In de Bogaard op zaterdag 8 oktober tussen 13:00 en 17:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst beginnen wij samen met u aan de uitvoering van de Stadsvisie. Nieuwsgierig? Bekijk het programma!

Rijswijk in de regio!

Benieuwd naar de rol van Rijswijk in de regio? Kom dan naar de bijeenkomst op maandag 10 oktober van 17:00 tot 18:30. Burgemeester Aboutaleb van de gemeente Rotterdam en Robbert Nesselaar geven hun visies op de rol van Rijswijk in de regio. U bent van harte welkom! 

Samen maken we de stad!


Lees nu Stadsvisie en bekijk de filmpjes!

Lees het e-magazine of bekijk de pdf.


In het e-magazine van de Stadsvisie blikken ook Rijswijkers zelf vooruit op 2030. Hier kunt u de filmpjes bekijken. We vinden het leuk als u de filmpjes deelt via social media. In de filmpjes laten Rijswijkers ontwikkelingen zien die al plaatsvinden of die men verwacht in Rijswijk.